Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

 

Tips

Geen enkele damesvoet hetzelfde

De Duitse schoenenfabrikant Gabor is zeer bekend. In eigen land is het de grootste fabrikant in damesschoenen en inmiddels is het merk ook al vijftig jaar in Nederland te koop. Het bedrijf begon in 1949 in een schuurtje, waar de gebroeders Joachim en Bernhard Gabor damesschoenen produceerde. Uiteindelijk groeide het bedrijf uit tot wat het nu is: een toonaangevende damesschoenenfabrikant die vakmanschap combineert met een moderne aanpak. Geen enkele damesvoet is voor Gabor hetzelfde, en daarom streeft het bedrijf dan ook bij iedere schoen die ze maken naar de perfecte pasvorm.

De perfecte pasvorm

En die perfecte pasvorm kan op een paar manieren bereikt worden. Zo is de grote verscheidenheid in de maten van vrouwenvoeten het bedrijf niet vreemd, en maken ze dan ook gebruik hiervan door de schoenen in veel verschillende maten uit te brengen, waarbij ook altijd halve maten gebruikt worden. Daarnaast houdt Gabor in het geval van dameslaarzen rekening met de dikte van de kuiten, want ook hier komen zeer veel verschillen in voor.

Optimaal draagcomfort

Een perfecte pasvorm is natuurlijk bevorderlijk voor het draagcomfort van een schoen, maar Gabor heeft nog een paar manieren om ervoor te zorgen dat haar schoenen als gegoten zullen zitten. De schoenen zijn vervaardigd uit het beste leer uit de Italiaanse plaatsen Pisa, Napels en Verona, en worden zorgvuldig geselecteerd. Zo wordt met iedere schoen de perfecte look, perfecte pasvorm en een optimaal draagcomfort gerealiseerd.
 

Poloshirts grote maten

Poloshirts is de ideale alleskunner voor de man. De preppy look of clever look werd het in het verleden ook nog wel genoemd. Alleen tegenwoordig zie je iedereen in de shirts lopen. Ze zitten namelijk lekker luchtig in de zomermaanden en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. In de wintermaanden is het ook mogelijk om een shirt met lange mouwen te bestellen. Het enige nadeel is soms de maat. Gelukkig zijn er ook poloshirts grote maten zodat je deze preppy look zelf ook kan dragen. Combineer de poloshirts grote maten bijvoorbeeld met een chino en draag een outfit naar formele gelegenheden, feestjes of gewoon tijdens een etentje met het gezin!

Bestel een originele Lacoste polo

De trend is ooit begonnen met de Lacoste polo. René Lacoste zelf is de grote maan die in de jaren 20 het polo bedacht als vervanger van een tennisoverhemd. In de jaren 60 beleefde de Lacoste polo zijn officiële doorbraak en zag je hem in verschillende winkelstraten hangen. Vandaag de dag is het één van de meest geliefde kledingstukken voor heren. Vooral omdat je deze alleskunner echt overal voor kan dragen wordt het shirt gezien als een groot pluspunt. De laatste jaren zijn er ook nog eens verschillende varianten bedacht op de standaard herenpolo. Verschillende merken hebben hun eigen variant bedacht die je met alle liefde draagt naar je werk of een gezellig etentje!

Bezoek Website